Welcome to our website !

Kokularla Zamanda Kaybolmak: Atelier Rebul İstanbul

By 03:21:00 , , , , , , ,

Koku alma duyumuzun 24 saat çalışan ve kontrol edemediğimiz tek duyumuz olduğunu biliyor musunuz? Ne kadar ilginç değil mi çevremizdeki insanlar, bulunduğumuz ortamlar hep hafızamızda yer eden kokularına göre ayrılıyor hatta sırf bu sebepten görüşmek istemediğimiz arkadaşlar ve bir daha gitmek istemediğimiz yerler olabiliyor.

Kişisel kokuların ne kadar derin bir konu olduğunun hepimiz farkındayız, zaten parfüm piyasası da her ne olursa olsun insanların bütçelerinden payını almaya ve biz tüketicilere daha cazip seçenerek sunmaya devam ediyorlar.

Yakın zamanda aynı arayışa evim içinde girdim ve evimize gelen tüm sevdiklerimizin bulundukları anın tadını çıkarırken tüm bu hisleri koku hafızasına kazımalarını istedim. Aslında buna bir tür kimliklendirme de diyebiliriz J


Eşimle İzmir’de yeni açılan Atelier Rebul mağazasını görür görmez işte bu diyerek hemen içeri girdik.


ATELİER REBUL

Seçenekler çok fazla ve hepsi de mis gibi kokuyordu ama kalbimi ilk koklama fetheden ''İstanbul''  koleksiyonu oldu. Zamansız ve hayal ettiğiniz ana yolculuk etmenizi sağlayan hisleri harekete geçiriyor. 

Aşağıda göreceğiniz şişesinin formu çok dekoratif, kutusunun iç yüzeyindeyse İstanbul, Kız Kulesi siluetini görüyorsunuz.




Kokusunun kalıcılığına gelirsek salon gibi geniş bir alanda kullanmamıza rağmen iki çubuk yeterli geliyor. Siz tercihinize göre daha fazla çubuk ekleyerek baskın bir koku elde edebilirsiniz.


Oda kokusunun ayrıca mum, kolonya ve kişisel kullanım için parfüme ek olarak kuru vücud yağı da satışa sunulmuş incelemek için tıktık

You Might Also Like

0 yorum